Нагороди медикам, які весь цей час боролися з пандемією коронавірусу, вручив митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, відзначивши їх відвагу і самопожертву.

Після церемонії нагородження відбувся концерт за участю народних колективів, Максима Ткачука, а також переможця шоу “Голос країни” протоієрея Олександра Клименка, який і сам виховувався в родині хірурга, тому не з чуток знає про те, який тяжкий хрест несуть медики.

Після завершення концерту всіх присутніх чекав фуршет. Присутні відзначили, що ще ніколи простому медичному персоналу не приділяли стільки уваги й не надавали такої підтримки. Церемонія пройшла з дотриманням усіх норм протиепідемічної безпеки та соціальної дистанції, підкреслюють в єпархії.

Нагадаємо, раніше митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, УПЦ (МП), передав лікарні медичне обладнання на понад 90 тис грн. 21 червня, у День медичного працівника, в храмах і монастирях УПЦ (МП) було звершено молебні за здоров’я медичних працівників та панахиди за спочилими.

Теги: