Як зазначається у повідомленні Української Асоціації Халяль Індустрії «УкрХаляль», Центр досліджень та сертифікації Халяль «Альраід» сертифікував таку продукцію ТОВ «УПГ- ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір»: свіже м’ясо, частини тушки і субпродукти з неї.

Сертифікація «Халяль» підтверджує, що протягом всього технологічного процесу, ТОВ «УПГ-Інвест» (адреса виробництва: с. Мамаївці, Чернівецька обл., вул. І. Богуна, 14б) дотримується найвищих стандартів санітарних норм, контролю якості, а також відповідає вимогам Халяль».

Продукція ТОВ «УПГ — Інвест» — це індичка українського виробництва, що вигодовується в екологічно чистих районах Прикарпаття і доставляється у точки продажу відповідно до міжнародних стандартів якості і безпеки.

Тепер, згідно з сертифікацією «Халяль», мусульмани України можуть споживати свіже м’ясо торгової марки «Сяйвір», і бути впевненими, що цей продукт відповідає вимогам ісламу, не містить шкідливих домішок, антибіотиків, гормонів росту і є безпечним і якісним продуктом.

Сертифікат «Халяль» — це єдиний документ, що дає можливість експортувати продукти харчування до країн арабо-мусульманського світу.

Як нагадують в Українській Асоціації Халяль Індустрії «УкрХаляль», багато людей у ​​всьому світі віддають перевагу здоровому харчуванню і відповідально ставляться до вибору продуктів, щоб убезпечити себе і своїх дітей від негативних наслідків споживання низькоякісних продуктів, які містять ряд шкідливих хімічний інгредієнтів.

Теги: