«Наші автори - це люди з жертовними серцями та великою любов’ю до України, до рідного народу, до рідної парафії і доказом цього є чергова книга про історію Крихівців», - каже о. Йосафат Бойко – настоятель парафії. За його словами, ця книга – історія теренів нинішнього Івано-Франківська, а не лише історія села Крихівці.

Видання, за стараннями та фінансовою підтримкою сільської ради с. Крихівці, отримало життя в івано-франківському видавництві «Фоліант» і має майже вісімсот сторінок тексту з різними цікавими фотографіями. Книга адресована краєзнавцям, науковцям та тим, хто цікавиться історичним минулим і сьогоденням Крихівців, Івано-Франківська та інших населених пунктів України.

Усі, хто взяли участь у презентації та придбати цю книжку для своєї бібліотеки зробили вклад у будівництво християнського дитячого садочка «Ковчег».

Парафія святих Кирила і Методія в Івано-Франківську (Крихівцях) розпочала будівництво такого дошкільного закладу у 2017 році. Це благодійний проєкт, який здійснюється за пожертви доброчинців.

Теги: