З вітальним словом до вихованців та гостей звернувся директор центру Андрій Бородюк, привітав з початком навчального року та побажав успіхів і зростання. Також тренери звернулися з надихаючими словами про мрію і високі цілі. У своєму зверненні капелан центру Павло Степашко звернув особливу увагу на важливість духовного становлення і звершив молитву. По закінченню лінійки відбувся дружній турнір між командами старшої групи з волейболу. Зустріч закінчилася радісним спілкуванням і солодким столом.

"У нас зараз більше 50 підлітків, які тренуються в трьох волейбольний командах. І також працює тренажерний зал для всіх бажаючих. Що стосується естетичного напрямку - плануємо на базі центру розвивати ще гуртки в цьому напрямку. У планах є відкрити гурток малювання. Навіть назва вже є "Студія Палітра". Також є ідея створити гурток технічного моделювання "Рубік". Є ідеї розвивати музичний напрям, навчання англійської мови для підлітків. Є запити на фахівця з дефектолога і психолога для допомоги підліткам. Можливо, розширимо можливості оздоровлення при центрі. Вже зараз ми спробували проводити вечори спілкування для дорослих. Для різного віку проводиться показ цікавого кіно. Ви знаєте, відвідувачі хочуть ділиться своїми враженнями від перегляду, висловлювати свою думку. Створюється позитивна атмосфера, яка об 'єднує сім' ї. Для пенсіонерів відкрили проект, коли по неділях працює перукарня де можна отримати знижку 50%. Загалом, будемо здійснювати ці ідеї", - розповів капелан центру Павло Степашко.

Наразі є потреба у викладачах музичного виховання. Фактично вже завершено будівництво під музичну школу. Вже є корпуси і все необхідне для початку навчального процесу. Поки адвентисти шукають вчителів незалежно від спеціалізації. Готові запросити на роботу.

Теги: