Захід розпочався зі спільної молитви і прославлення Господа. Сестра Олена, відповідальна за недільну школу в м. Покровськ, провела гру, в процесі якої учасники ближче познайомилися один з одним.

Після цього мікрофон передали головному спікеру семінару. «Я тут не тому, що мені так захотілося або вам так захотілося, а тому, що цього захотів Бог», – почав свою промову Ростислав Мурах, єпископ з Хмельницької області. Майже чотири години він наставляв слухачів, ділився своїм досвідом, порушуючи такі теми, як наставництво, дитяче служіння.

«Якщо ми хочемо, щоб діти в наших недільних школах в майбутньому стали успішними служителями, то ми повинні вже зараз думати про те, як це буде», – зауважив спікер, розвиваючи тему довгострокових цілей.

Учасники мали можливість поспілкуватися і поділитися своїм розумінням Божих планів для кожного з них, а також для їхніх дітей.

Незважаючи на складні карантинні умови в країні, такі заходи все ж необхідні, вважають слухачі семінару. Адже з вересня, після тривалої перерви, в більшості церков відновилося дитяче служіння, і вчителям недільних шкіл потрібно отримувати повчання і натхнення, ділитися досвідом і підтримувати один одного в справі виховання і навчання майбутнього покоління.

Теги: