Матеріал викладений із використанням засобів інтерактивного навчання: QR-кодів з гіперпосиланнями на цитовані документи, розміщені в мережі Інтернет. Посібник буде корисним викладачам і студентам зі спеціальностей право, богослов’я, релігієзнавство, соціологія, а також посадовим особам, журналістам, релігійним діячам і членам релігійних громад.

Видання, надруковане другим накладом, отримало рекомендацію Вченої ради юридичного факультету Ужгородського національного університету та позитивні відгуки рецензентів: доктора юридичних наук, академіка Національної академії правових наук України професора Василя Костицького; заступника декана юридичного факультету Ужгородського національного університету, доктора філософії, доктора теології Олександра Білаша та голови правління Інституту релігійної свободи Олександра Зайця.

    Електронна версія посібника «Твоє право на свободу віросповідання» доступна для безкоштовного завантаження за цим посиланням: bit.ly/PAX-Vasin-handbook
    Бажаючі безкоштовно отримати друкований примірник можуть подати заявку за цим посиланням: forms.gle/MonJ9aS4LxTAg4z4A  

Cтворення, друк та безкоштовне поширення цього посібника стало можливим за підтримки ПАКС (лат. – PAX), найбільшої миротворчої організації в Нідерландах. Ця робота тривала в рамках проекту «Віра в релігійний плюралізм», що реалізується ПАКС у співпраці з Інститутом релігійної свободи (ІРС) та фінансується Постійним представництвом Нідерландів при ОБСЄ у Відні.

Теги: