У конкурсі взяли участь восьмеро педагогів. Упродовж тижня тривало виконання завдань, одним із яких було написати педагогічне есе на духовно-моральну тематику. Тему конкурсанти обирали з декількох запропонованих шляхом жеребкування. Свою педагогічну майстерність учасники демонстрували у фаховому випробуванні «Майстер-клас».

За результатами випробувань та рішенням журі призові місця посіли священнослужителі УГКЦ: перемогу здобув учитель ліцею №7 о. Василь Смицнюк. Лауреатами конкурсу стали учителі Католицького ліцею святого Василія Великого: о. Віталій Сенько та о. Іван Луцишин. А за краще знання Святого Письма нагородили о. Михайла Брика. За активну участь усі інші конкурсанти отримали спеціальні відзнаки.

«Це перший такий конкурс не лише в нашому місті, а й в Україні! І це ще раз доводить, що Івано-Франківськ є моральним і християнським містом. Щиро дякую за ваш внесок у духовне виховання молоді та майбутнє нашого міста! » – зазначив у своєму дописі у фейсбуку мер міста Руслан Марцінків.

Теги: