«Друзі, я не писала про мого багатостраждального котика, бо весь цей час ми лікувалися: я ставила йому уколи, давала таблетки, він усе більше спав і не хотів нікуди виходити з ванної, як би я його не кликала. Але сьогодні, без запрошення, думаєте, куди він за мною пішов? Він піднявся в домашню церкву», – написала Марченко.

Дружина Медведчука зазначила, що своїм нявканням кіт спонукає її молитися. Водночас користувачі соцмереж зазначили, що домашня церква куми Путіна гарно оздоблена та прикрашена дорогими іконами.

У лютому Марченко повідомила про серцевий напад у кота. Вона розповіла, що тварина перебувала в лікарні – два дні на апараті штучної вентиляції легенів.

Кума Володимира Путіна презентувала новий трейлер свого авторського проєкту «Паломница». За її словами, на паломництво її благословив глава УПЦ (Московського Патріархату) митрополит Онуфрій. В опублікованому короткому відеоролику Марченко приїздить на BMW із номером «Паломница» до церкви, щоб поставити свічку.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Марченко закликала українців насамперед вчити російську мову, щоби не бути «відрізаними» від науки. Також розповіла, що вважає колишню соратницю Януковича Ганну Герман своїм політичним орієнтиром.

Марченко звинуватила Зеленського, який застосував проти неї санкції, в «аморалці».

Теги: