Перший день зустрічі розпочався молитвою, яку підготував пастор Ігор Бандура, заступник голови ВСЦ ЄХБ. Він наголосив на важливості навчитися передавати віру наступному поколінню.

На зустрічі була представлена робота підліткових академій як спільний проєкт дитячого та підліткового служіння в Україні та громадської організації «Міжнародний благодійний фонд “Майбутнє”». Така нова платформа для роботи з підлітками передбачає:

    "знайомство підлітків із Богом та Його Словом;
    побудова тісних стосунків із Христом;
    формування підлітків як відповідальних служителів, щирих християн та свідомих громадян".

Віктор Михайлюк, директор ГО «МБФ “Майбутнє”» розповів про ідею виникнення підліткових академій та умови співпраці із фондом.

Команда Рівненської підліткової академії представила власні напрацювання та поділилася досвідом організації навчальної платформи для юних служителів. Обласні керівники дитячого та підліткового служіння мали змогу на власному досвіді пересвідчитися, як працює підліткова академія, відвідавши спеціальний майстер-клас.

В Україні відкрито п’ять підліткових академій, керівники яких представили свою роботу та напрацювання. Баченням комітету є створення таких академій у кожній області у співпраці з ГО «МБФ “Майбутнє”».

Другого дня зустрічі обласні відповідальні мали робочу зустріч, на якій Ольга Мирончук, відповідальна за ДПС в Україні, представила плани для подальшої роботи та розвитку служіння. Під час зустрічі обласні відповідальні за комітет дитячого та підліткового служіння обговорили повсякденні й нагальні питання та поділилися благословеннями у нових досягненнях.

Теги: