Під час спілкування з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим було обговорено ситуацію в окремих районах Донецької і Луганської областей України, які зазнають російської агресії.

Митрополит Епіфаній зазначив, що Українська Церква буде і надалі підтримувати захисників Батьківщини, а завдяки допомозі Божій та спільним зусиллям буде обов’язково досягнута перемога й справедливий мир.

Окрім того, глава ПЦУ нагородив генерал-лейтенанта Сергія Наєва орденом святого великомученика Юрія Переможця. Зі свого боку, командувач Об’єднаних сил ЗСУ вручив владиці свою відзнаку.

Цього ж дня митрополит Київський і всієї України Епіфаній на подвір’ї біля Свято-Михайлівського Золотоверхого собору звершив освячення 5 тисяч пасок, які з нагоди Христового Воскресіння відправляться на передову, до воїнів-захисників України.

Разом з предстоятелем ПЦУ молилися архієпископ Вишгородський Агапіт, командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, військовослужбовці та меценати, які посприяли у здійсненні цього заходу.

Теги: