Як повідомляють на сайті асоціації, переможців цього року визначали у 19-ти основних, 3-х індивідуальних та 3-х спеціальних номінаціях. Серед переможців видніє ім’я протоієрея Віталія Сидорука та двох благодійних організацій Київської архиєпархії УГКЦ, а зокрема Благодійний фонд «Карітас-Київ» у номінації Всеукраїнська благодійність та Благодійний фонд «Карітас-Житомир» у номінації Регіональна благодійність.

Спеціальною відзнакою (посмертною) нагороджено протоієрея Віталія Сидорука, директора Благодійного фонду «Карітас-Житомир» за благодійність у соціальній сфері та особистий внесок до розвитку доброчинності в Україні.

Кожного року на церемонії нагородження крім основних нагород «Янголів добра» вручаються і спеціальні відзнаки. Оргкомітетом Конкурсу цьогоріч було прийнято рішення нагородити благодійників спеціальною відзнакою та вручити малих «Янголів Добра».

На сайті асоціації повідомляється, що через локдаун у Києві оргкомітет конкурсу прийняв рішення не проводити нагородження, а онлайн оголосити лауреатів конкурсу.

«Церемонію нагородження ми плануємо провести офлайн за більш сприятливих умов, сподіваємося, що у травні це стане можливим. Звісно, з дотриманням усіх необхідних умов задля безпеки нашого здоров’я. Ми повідомимо всім лауреатам заздалегідь де і коли відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020». Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами», - йдеться в повідомленні.

Теги: