«Пройшов ще один рік земного життя, дарованого Вам Господом. Він був складним і неймовірно динамічним, сповненим земними радощами та високою духовною любов’ю до ближнього. На жаль, усі здобутки і досягнення минулого року були затьмарені надзвичайно тяжкою втратою найріднішої для Вас людини – дорогої мами. Однак на всі життєві виклики Ви, Ваше Блаженство, дали гідну та надзвичайно шляхетну відповідь і як християнин, і як добрий пастир», – йдеться у привітанні, адресованому Святославу.

Глава українського уряду зазначив, що своїм закликом до вакцинації, постійною турботою про хворих і немічних, активною діяльністю для допомоги лікарям, принциповою позицією стосовно духовної опіки над людьми, які опинилися у в’язницях, глава Української Греко-Католицької Церкви показував приклад усім вірянам та допомагав кожному громадянинові України постійно стверджуватися в думці, що жертовність і прагнення допомогти ближньому – квінтесенція та основа самореалізації серед виру земного буття.

З нагоди 51-го дня народження Денис Шмигаль побажав Святославу якнайщедрішої Господньої благодаті, міцного здоров’я, наснаги та сил для нових звершень у благородній та благословенній праці.

«Нехай Господь щедро обдаровує Вас усіма Своїми чеснотами, скріплюючи і надихаючи Вас, сповнюючи новини здобутками на благо Рідної Церкви та всього Українського народу!» – побажав прем’єр-міністр України.

Теги: