Спікерами конференції будуть:

Костянтин Сич. Директор агентства стратегії KBS, антикризовий менеджер, Київ. 25 років в бізнесі, пройшов 3 кризи, побудував міжнародний бізнес. Навчить, як долати кризи в компаніях.

Гліб Співаков. Засновник FitCurves, засновник Nugа Веst, бізнесмен з 30-річним досвідом. Розповість про Херсонський завод з виробництва продуктів харчування і про кризу, який пройшов.

Антон Деменчук. MBA, президент і засновник Cresco Group. Розповість про методологію Lean, розробку продукту, помилки підприємців.

Олексій Шелковський. Засновник компанії Алком. Річний оборот 150 млн. грн. Поділиться помилками, які зробив під час створення і розвитку в тому числі міжнародних проектів.

Юрій Баранов. Власник загальноукраїнської логістичної компанії Сoюз Логістик, Дніпро. Був власником будівельного бізнесу з партнером, але у них були різні цінності, в результаті втратив бізнес вартістю 300.000 $. Поділиться історією і принципами партнерства в проектах.

Богдан Волошин. Засновник компанії KLOBUK, Україна. Протестував 15 бізнесів і вибрав свій. Навчить, як діяти і створювати стартап.

Євген Чекмарьов. Керівник маркетингового агентства Reform Media, Іспанія. Робив багато помилок в просуванні проектів, найдорожчі коштували клієнтам до 12.000 $. Розповість, як не повторювати помилок в маркетингу і які висновки зробили за 10 років.

Олександр Луньов. Власник виробництва продуктів здорового харчування Zdorovo. До цього проекту мав тепличне господарство з вирощування овочів. Успіх запаморочив голову і це призвело до кризи.

Конференція буде корисна стартапам і фахівцям, лідерам проектів, бізнесменам з досвідом, церковним організаціям, зокрема, останні дізнаються, які методи створення і розвитку церковних проектів не працюють, отримають актуальні знання для просування християнських організацій.


Теги: