"Традиційно на сонм запрошуються християнські служителі, які мають служіння пророка, рухаються в пророчому дарі і хотіли би його розвивати. Сонм пророків - це місце навчання і застосування на практиці пророчого дару. На сонм Господу приносяться життєво важливі питання, що хвилюють всіх: про поточні та майбутні події. Часто, не тільки під час сонмів, але і в періоди, що їм передують, Господь відкриває проблеми, небезпеки та виклики, які будуть стосуватися не тільки України, але й інших країн. Так було, наприклад, на 10-му сонмі пророків (2019), коли Господь попередив у снах і видіннях про небезпеку сучасної вакцинації, з якої світ зіткнувся в 2020 році. Сонм пророків - це також місце усамітнення", - йдеться в анонсі заходу.


Організатори запрошують на захід пасторів і християнських служителів, "щоб разом шукати Божого лиця, запитувати та очікувати Його в такий непростий для всіх час, перед обличчям численних викликів як для Церкви, так і для всього людства, сподіваючись на Боже слово, яке говорить: «Бо Господь Бог нічого не робить, не виявивши таємниці Своєї Своїм рабам пророкам" (Амоса 3: 7)".


Реєстрація на захід та додаткова інформація за тел.+ (38) 066-330-43-36 (Viber, Telegram, WhatsApp), а також на сайті: http://www.morningstar.kiev.ua/sonm/. Реєстрація триватиме до 25 вересня.

Теги: