Молодь почала з’їжджатися від самого ранку 20 серпня, офіційне відкриття фестивалю відбулося о 17:00. Програма розпочалася прославленням і з проповіді голови Тернопільського ООЦ ЄХБ Віктора Пугача, який говорив про важливість єдності серед християн.

«Дуже задоволений тим, що молодь з’їхалася. Це показник того, що потреба у живому спілкуванні актуальна. Гарна організація фестивалю, дякую молодіжному керівнику Олександру Максимову, а також команді яка створила прекрасну атмосферу, в якій кожний відчував себе своїм серед своїх. Відкритість молоді, їх бажання спілкуватись з служителями , виявились на вечірніх запитаннях і відповідях. Гарне викладення тем пасторами, по підготовленим локаціям, показує розуміння ними важливості закладення біблійної істини у нове покоління» – каже Віктор Пугач.

Перший день завершився запитаннями до служителів від молоді. Хлопці і дівчата питали про стосунки між собою, цікавилися богословськими запитаннями.

Наступного дня ранок почався з поклоніння і молитви, а завершився проповіддю пастора церкви «Благодать» м. Підволочиськ Олега Цикри. Олег теж торкався теми єдності, звернув увагу на перешкоди, які трапляються на шляху до формування єдності.

Протягом дня, впродовж фестивалю, відбувалися семінари на різні практичні і цікаві теми для молоді. Зокрема семінари про побачення, лідерство, місіонерство, медіа, заснування церков, благочестя, та інші.

«Перший обласний молодіжний фестиваль Тернопільської області відбувся! Молодь – це майбутнє наших церков, тому такий захід , який об‘єднує, згуртовує просто необхідний для того, щоб прививалося правильне «ДНК» спільності і єдності. Будьте єдині, щоб увірував світ каже Слово Боже, тому віримо, що цей захід об‘єднає нашу молодь і наш Господь буде проголошений через єдність!», – каже Олександр Максімов, обласний керівник молоді в ТООЦ ЄХБ.

На фестивалі відбувалися вечірні спілкування, семінари, турніри з футболу і волейболу.

Теги: