Від імені Національної гвардії України делегацію Духовного управління мусульман України супроводжував представник Головного управління Нацгвардії підполковник Сиротенко Віталій.

ДУМУ передало на баланс військових частин 2250 експрес-тестів COVID-19, щоб керівництво на місцях могло моніторити ситуацію і запобігати поширенню вірусу.

Також муфтій України зустрівся з родинами загиблих воїнів, висловив співчуття і передав матеріальну допомогу в розмірі 100 продуктових наборів.

«Не про кожного, хто вмирає, згадують після смерті. Але захисників Батьківщини пам'ятатимуть багато поколінь. Воїни, які не думали про збереження власного життя, а жертвували собою заради незалежності України, свободи її народу, завжди будуть в пам'яті тих, хто по-справжньому любить Україну. Ми, мусульмани України, також згадуємо цих людей і цінуємо їхній внесок у збереження свободи і цілісності держави. Ми також хочемо внести свій вклад і підтримати близьких і рідних загиблих усіма можливими способами зараз і надалі», - прокоментував благодійні акції верховний муфтій.


Теги: