У програму залучено 24 викладача із України, США та Канади, передбачено 68 академічних годин та 20 годин практики.

Програма створена для цілісної підготовки до капеланського служіння в правоохороних органах,  підрозділах ДСНС, місцевих органах влади та серед працівників соціальних та гуманітарних неурядових організацій з урахуванням сучасного українського контексту.

Програма сприяє набуттю професійної компетентності капеланів на основі закріплення основних релігійних принципів служіння та оволодіння методами психологічного супроводу особистості в кризових станах; надає загальні знання та спеціальні навички, необхідні для звершення капеланського служіння в відповідних організаціях та відомствах.

Протягом навчання студенти отримують знання та формують навички у наступних сферах:

1) богословська підготовка

2) психологічний супровід особистості

3) правова підготовка

4) капеланське служіння в відповідній структурі

5) лідерство, комунікація та менеджмент в капеланському служінні.

Цільова аудиторія: служителі та члени церков, зацікавлені в капеланському служінні; капелани, які бажають вдосконалити навички служіння та систематизувати знання.
Вимоги до абітурієнта: належність до помісної церкви (з обов’язковою рекомендацією старшого служителя); знання Біблії та основ християнського вчення; емоційна стійкість і самоконтроль; стресостійкість; вміння працювати в команді; вітається, але не обов'язковий досвід роботи з правоохоронцями чи державними службовцями.

Навчання відбуватиметься протягом чотирьох місяців в онлайн режимі двічі на тиждень, кожного вівторка та четверга з 19:00 до 21:00.

Набір триває до 1 жовтня.

Умови та програма навчання будуть надіслані абітурієнтам після успішного проходження співбесіди з приймальною комісією.


Контакти:  +38 095 004 95 55, chaplain.academy.ua@gmail.com

Деталі та реєстрація на сайті: http://chap-academy.tilda.ws/3stream

Теги: