Святкова атмосфера відчувалася вже біля Дому молитви – на зібрання поспішали і члени місцевої громади, й численні гості з інших церков. Фактично церква «Вефіль», пастором якої з 1995 року служить Віктор Степанченко, стала «матір’ю» багатьох церков християн віри євангельської у Кривому Розі й околицях.

Серед гостей було чимало пасторів та служителів з інших церков. Привітати церкву з поважним ювілеєм приїхав перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ Анатолій Козачок. Від обласного об’єднання «іменинницю» вітав заступник старшого пресвітера Дніпропетровського обласного об’єднання церков ХВЄ Павло Дігтяр.

Учасникам заходу особливо приємно було бачити на святі представника родинної пасторської династії Анатолія Трюхана, який у 2000 році перейняв «пасторську естафету» від свого батька, Івана Даниловича, а той у 1970 році – від свого батька, Данила Афанасійовича, служителя церкви з 1941 року. Сьогодні Анатолію Івановичу Трюхану активно допомагають у служінні не лише син Олександр – диякон церкви, але й 12-річний онук Назар.

Теги: