Вечори для закоханих – це дев'ять особливих побачень для молодих людей, які зустрічаються або вже мають намір побратися. Ці зустрічі відбуватимуться щовівторка з 15 лютого до 12 квітня 2022 року онлайн (в зумі). Початок о 19:00. Перевагою онлайн-підключення є можливість участі пар із різних регіонів України та світу. Кожна зустріч триватиме дві години.

"Характерною особливістю спільноти є діалог, який ведеться щиро й відкрито, з любов’ю одне до одного, і який приводить до зустрічі з самим собою, з нареченим/нареченою і з Богом! На Вечорах для закоханих у хлопця і дівчини буде можливість обговорити важливі аспекти подружнього життя ДО того, як вони приймуть остаточне осмислене рішення про шлюб. Ведучі вечорів діляться своїм досвідом щодо різних питань: наші почуття, наші звички, наші очікування в подружжі, віра в нашому житті, природне планування сім’ї, жести любові, прийняття і виховання дітей, наше релігійне життя, кризи і міцність подружжя тощо. Згодом відбувається обговорення цих питань в парі, лише між хлопцем і дівчиною, між нареченим і нареченою, - зазначають організатори. - Ця програма дає можливість молодим людям усвідомити, що таке Таїнство Подружжя, розпочати власний справжній діалог, зрозуміти загрози непорозумінь на початку сімейного життя і зменшити їх,  допомагає прийняти виважене рішення про одруження!

Методика Вечорів для закоханих підтверджена діяльністю спільноти понад 40 років у світі та 20-літнім досвідом в Україні. До карантинних обмежень зустрічі відбувалися наживо, що значно зменшувало кількість учасників з інших міст України та з-за кордону. Проведення програми вечорів в зумі відкриває можливість для участі у ній з будь-якої чатини світу, навіть якщо молоді люди перебувають у різних містах.

Для запису і реєстрації учасників треба перейти за посиланням.

Теги: