Під час заходу присутнім детально розповіли історію з другого розділу книги Даниїла. Кожна частина даного боввана символічно представляла одну зі світових імперій, а саме – золота голова є Вавилоном (608-538 роки до н. е.), срібні груди – Мідо-Персію (538-331 роки до н. е.), мідний пояс – Грецію (331-168 роки до н. е.), залізні ноги – Римом (168 р. до н. е. – 476 рік н. е.), стопи та пальці ніг частково з заліза та частково з глини – розділена Римська імперія на десять європейських націй (476 рік н. е. – по наш час), це остготи, бургунди (Швейцарія), герули, вестготи (Іспанія), англосакси (Великобританія), франки (Франція), алемани (Німеччина), свеви (Португалія), ломбарди (Італія), вандали. Згодом при становленні середньовічного папства три нації було знищено – вандали, герули, остготи.

Присутні на площі люди отримали можливість наглядно порівняти конкретні пророцтва Біблії з невизначеними та без конкретики центуріями французького алхіміка та астролога Мішеля Нострадамуса, болгарської ясновидиці Ванги, з астрологічними гороскопами тощо.

Подаючи історичну інформацію про виконання біблійних пророцтв в минулому, організатори заходу вказали на події майбутнього, які описані в другому розділі книги Даниїла – камінь, який вдарив у ноги боввана символізує другий прихід Ісуса Христа.

Теги: