Проводиться набір студентів незалежно від року навчання (і осіб із вищою освітою) з НаУКМА та інших ВНЗ Києва на 2010–2011 н. р.

Пропонована програма присвячена вивченню мов іврит, їдиш, єврейської історії, філософії, літератури і класичних текстів юдаїзму (Біблія, Талмуд, рабинські твори середніх віків тощо). До викладання залучені найкращі фахівці м. Києва, які співпрацюють із провідними центрами світової юдаїки в Ізраїлі, Європі та Америці. Вони надають студентам можливість не лише опановувати ґрунтовні теоретичні знання, але й використовувати їх на практиці.

Студенти програми мають змогу брати участь у міжнародних наукових конференціях з юдаїки та експедиціях, присвячених дослідженню історії євреїв України. Керівництво програми сприяє студентам в отриманні стажування за кордоном.

Крім того, програма має власну бібліотеку, яку складають видання з різних галузей юдаїки.

Студенти можуть обирати дворічний або трирічний план навчання. Для здобуття сертифікату потрібно опанувати два обов’язкових і принаймні чотири вибіркових курси, а також написати курсову роботу. Студенти, що виконують усі правила навчання на програмі, отримують заохочувальну стипендію.

Запис на програму триває до 15 вересня.

Наша адреса: вул. Волоська, 8/5, підвальне приміщення 5 корпусу НаУКМА.

За детальнішою інформацією звертайтеся на сайт:

https://sites.google.com/site/judaicanaukma/ (див. карту сайту)

телефонуйте: 099 328 09 35 Лілія Овчарова, координатор програми

або пишіть: lileya.ovcharova@gmail.com

Теги: