НОВИНКА: "Так кажуть. Перший україно-англійський/англо-український словник народної мудрості" (Львів, 2010)Унікальне науково-популярне зібрання відомих та рідкісних фразеологізмів, сталих та крилатих виразів, прислів’їв та приказок, афоризмів, ідіом, порівнянь, прикмет, повір’їв, метафор тощо, які широко використовуються у всіх сферах мовлення.

Програмне забезпечення, на основі якого створено Словник, дозволяє швидко та зручно шукати потрібні слова та вирази, використовувати алфавітний покажчик, а також робити тематичні вправи українською та англійською мовами.

Метою створення Словника є популяризація української мови крізь призму народної мудрості, а також можливість вивчення англійської мови за допомогою автентичних виразів, що укоренилися у творчості народів світу.

Словник стане у пригоді учням старших класів, студентам, науковцям, вчителям і викладачам української та англійської мов, філологам, перекладачам, дослідникам народної творчості, фольклористам, журналістам, теле  і радіо-ведучим, письменникам та акторам."

Всередині:

- Близько 30 000 автентичних виразів

- 4 тематичні розділи

- 40 тематичних категорій

- 400 унікальних значень

- Тематично-розроблені вправи

- 45 авторських ілюстрацій

- Зручна навігація

- Алфавітний індекс

- Формат: CD & Internet

З питаннями звертайтесь, будь ласка, за адресою: www.folk-dictionary.com/, e-mail: webfocus@poslugy.com

Видавець: WebFocus
Рік видання: 2010

Ціна для мешканців України: 85.14 грн (все включено)
Для мешканців інших країн: $18.92USD

Теги: