НОВИНКА: «Небо. Святому Миколаю», через руки митрополита Андрея Шептицького» ("Добра книжка", 2010)«Небо. Святому Миколаю», через руки митрополита Андрея Шептицького», "Добра книжка", Львів, 2010

 

29 листів дітей-сиріт, написаних до митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького, вперше вийшли друком у книжечці «Небо. Святому Миколаю», через руки митрополита Андрея Шептицького». У ній передана уся глибина тонкої дитячої душі, але водночас зрозуміло, яким важким було життя дітей без батьків, як ними опікувався особисто митрополит і монаші згромадження.

НОВИНКА: «Небо. Святому Миколаю», через руки митрополита Андрея Шептицького» ("Добра книжка", 2010)Невеличку книжечку на півсотні сторінок читаєш водночас з усмішкою і сльозами. Дитячі листи, написані у 20-30 роки минулого століття Марцельками, Ольгами, Нусями, Васильками, Ганусями, Ірцями, Михасями (так вони себе підписували), дуже теплі і щирі, але у них гірка доля кожної сироти.

Ця книжечка дитячих листів до улюбленого митрополита – це ще один штрих до історії Галичини і особливо особи Андрея Шептицького, якого шанували і любили як дорослі, так і діти.

Повністю відгук на книгу див. тут

Теги: