У рамках дискусійного клубу «Бізнес Credo»,  започаткованого Львівською бізнес-школою (LvBS) та УКУ, 3 лютого о 17.30 у готелі «Опера» в Києві (вул.Б.Хмельницького, 53) розпочнеться зустріч з ректором Українського католицького університету (УКУ) о. Борисом Ґудзяком на тему «Скільки коштує гідність?», повідомляє РІСУ.

Серед питань зустрічі:

– наскільки гідність пов’язана із здатністю людини пливти проти течії?

– як визначати міру балансування на межі принциповості і безпринципності?

– кого із сучасних українських бізнесменів можна ставити в приклад дітям?

До участі в зустрічі запрошують власників та представників топ-менеджменту українських та міжнародних компаній, зацікавлених у змістовному діалозі бізнесу та суспільства.

Участь у заході — безкоштовна, за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження з боку організаторів заходу. Кількість місць обмежена.

Контактна інформація для реєстрації:

Віталій Шпак, керівник представництва УКУ та LvBS у Києві

shpak@lvbs.com.ua, тел. +38 044 425-39-37, +38 097 653-82-48.

Довідка:


Ініціатори зустрічей у рамках дискусійного клубу «Бізнес Credo» наголошують, що участь у таких зустрічах — це можливість для власників та топ-менеджерів поспілкуватись у форматі «business talk» із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі. Мета проекту — створити майданчик та започаткувати активний діалог щодо взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі — підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні.

Теги: