Завдяки діяльності херсонській НГО, щомісячний журнал «LARAS», який представляє тенденції архітектури, дизайну і стилю життя, та видається з 1990 року в столиці Індонезії – Джакарті, планує в своєму пасхальному випуску розмістити фотографії Коломийського музею «Писанка».

За відповідним дозволом і з проханням надати фотографії музею більш високого розширення головний редактор журналу Ерна Нур Еддін звернулася до представників порталуwww.ukrainecityguide.com, який відкриває світу унікальні туристичні можливості України і саму Україну з її найкращого боку. У своєму листі головний редактор повідомила, що журнал «LARAS» є провідним журналом Індонезії.

Це звернення представників зарубіжних ЗМІ до команди ukrainecityguide.com стало першим з моменту початку роботи порталу. «Нас, безумовно, порадував факт цього звернення, і, звичайно ж, здивував регіон світу, звідки воно надійшло», – говорить один з керівників проекту UkraineCityGuide.com і автор усіх текстів порталу Наталія Матковська. За її словами, команда порталу якщо і прогнозувала регіон світу, звідки надійде перше звернення, то в першу чергу думала про США чи Німеччині – країни, інтернет користувачі яких на даний момент найчастіше відвідують портал.

Нагадаємо, що портал ukrainecityguide.com створений Херсонською обласною молодіжною громадською організацією «Trust development Ukraine» з метою спровокувати реальну й адекватну роботу українського суспільства над побудовою позитивного іміджу України у світі шляхом розвитку сфери в’їзного туризму.

Теги: