«Занадто часто ми, християни, помилково вважаємо, що поширення Біблій може почекати, що його можна відкласти до тих пір, поки не закінчиться конфлікт чи війна, як начебто для поширення Євангелія необхідний політичний світ або «безпечні умови», - каже представник організації. - По правді кажучи, Слово Боже завжди є нашою єдиною надією на істинний світ, і саме Слово Бога забезпечує безпечні умови для світу».

«Голос мучеників-Корея» - це не місіонерська організація, а служіння, яке веде свою діяльність у тісній співпраці з місцевими християнами, що живуть в умовах переслідувань чи тиску. «Голос мучеників-Корея» розглядає поширення Біблії в зонах конфлікту як одну з основних функцій і найважливіших напрямків служіння.

Кожен раз, коли якому-небудь регіону загрожує серйозний конфлікт, люди інстинктивно звертаються до Бога. Іноді в такі моменти місіонерські організації евакуюють своїх співробітників або закликають місіонерів бути гранично обережними. Але місцевим християнам нікуди діватися і ніде ховатися. Бог дає цим звичайним місцевим християнам особливу сміливість проповідувати Євангеліє і ділитися Біблією зі своїми ближніми, зазначають в організації.

«Все, що знають про життя діти молодшого шкільного віку і дошкільнята, які проживають на території, залученої в війну - це страх і конфлікти. У цьому місяці напруженість і неспокій міжнародного співтовариства досягли найвищого рівня з 2014 року. Як казав пророк Ісайя «більше не будуть навчатись воювати». Прийшов час цим дітям вчитися у Ісуса і вивчати Слово Боже».

У рамках проекту термінового забезпечення та поширення Біблій була поставлена ​​мета поширити 100 000 «Нових Заповітів в картинках» (Action Bible) серед дітей в Луганській і Донецькій областях разом з іншими організаціями, такими як «Голос мучеників Канада» (Voice of the Martyrs Canada), «Місія Євразія» (Mission Eurasia) і «Школа без стін» (School Without Walls). Поширення Біблій, яке здійснюватиметься на постійній основі протягом літа і ранньої осені в міру надходження коштів, буде здійснюватися через служителів, які працюють з молоддю в цьому районі. «Новий Завіт в картинках» (Action Bible) виконаний в графічному форматі для переказу змісту Святого Письма у вигляді коміксів.


Теги: