Також голова правління біржі Лоліта Кузіна розділила 3-4 місце в номінації «Менеджер року у сфері доброчинності». Юдіт Сусідка, приймаючи вітання від єврейської громади у зв'язку з черговим суспільним визнанням її заслуг у сфері благодійності зазначила: «Ми - частина екосистеми Concord Fintech Solutions, в рамках якої реалізується CSR-напрямок (корпоративна соціальна відповідальність). Наша біржа благодійності принципово відрізняється від звичайного благодійного фонду. Ми працюємо за принципом краудфандінга. Кошти збираються винятково через нашу онлайн-платформу www.248.dp.ua. При цьому донати відображаються в режимі реального часу, і благодійник бачить, скільки ще необхідно коштів для реалізації того чи іншого проекту. Всі 100% благодійних внесків йдуть безпосередньо адресату. Всі накладні витрати: зарплата штату, утримання офісу та самої платформи - оплачує наш партнер «ConcordBank». Одним з нових напрямків біржі благодійності «Добродій» є боротьба з «наркографіті» на стінах, парканах та інших площинах Дніпра. Цей проект отримав назву «Мий Дніпро» і реалізується спільно з «Dnipro.design», PR-агентством «PRoector» і квіткової мережею «Цветоптторг». Біржа провела аукціон «Квіткова барахолка», на виручені 224 тисяч гривень придбала мийно-систему очищення «Керхер HDS 8/20» та витратні матеріали до нього, і направила мобільні бригади очищати стіни будинків, понівечені «наркографіті» та іншої подібної гидотою, відповідно зі своїм гаслом «Мити, а не замальовувати. Ми зберігаємо фасади, а не псуємо їх. Ми моємо Дніпро!».

Результати діяльності публікуються на спеціально створеному Ютьюб-каналі https://www.youtube.com/channel/UCQAKOtDupqTrdPLRcQQaaxw

«На жаль, в нашому місті з геометричною прогресією з'являються написи, про які знає будь-який городянин, а особливо підлітки та молодь. Ці написи - телефони і особливі знаки продавців наркотиків. Практично кожен будинок Дніпра має цей напис, і тим самим ми все попускаємо поширення наркотичних речовин в місті. Крім того, це псує архітектуру і взагалі, несе відчуття запустіння міста. Ми хочемо привести зовнішній вигляд стін будинків в порядок і дати можливість нашим жителям жити в красивих і чистих будинках», - каже співорганізатор акції Юдіт Сусідка.

Вона заявила, що приєднатися до небайдужих городян з активною життєвою позицією може кожен, в тому числі використовуючи зручну платформу www.248.dp.ua. «Благодійність - це норма життя, - підкреслює вона, - робити добро означає просто робити правильні вчинки на радість собі і людям».


Теги: