Папа Франциск закликає до діалогу та забезпечення миру в УкраїніУ неділю, 2 березня, Папа Франциск після проказування молитви «Ангел Господній» звернувся до українського суспільства та міжнародної спільноти із закликом «підтримати кожну ініціативу на користь діалогу та злагоди», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

 «Дорогі брати і сестри, прошу вас і далі молитися за Україну, яка переживає делікатну ситуацію. Закликаючи всі складові частини країни працювати над подоланням непорозумінь і спільно будувати майбутнє держави, звертаюся до міжнародної спільноти із палким закликом підтримати кожну ініціативу на користь діалогу та злагоди».

Нагадаємо, що Папа вже неодноразово звертався до українського народу зі словами підтримки, зокрема 21 лютого 2014 року, під час молитви Третього часу, якою розпочався другий день засідань Консисторії кардиналів, присвяченої сім’ї, Папа Франциск скерував слова підтримки до українських кардиналів, які з огляду на похилий вік не прибули до Рима для участі в засіданнях.

Фото rbc.ua

Теги: