"Київський Єрусалим" проводить низку заходів до Дня боротьби з онкозахворюваннямиДо Дня боротьби з онкозахворюваннями столична парафія Феодора Освяченого (УПЦ МП) розповсюдила план заходів, повідомляє кореспондент "Релігії в Україні".

З 12 по 19 лютого в "Київському Єрусалимі" (Великий актовий зал парафії, вул. Овруцька, 7) буде проходити виставка-аукціон малюнку дітей онкогематологічного відділенні при Обласній лікарні у м. Києві (вул. Багговутівська, 1). Виставка приурочена до Всесвітнього дню боротьби з онкозахворюваннями, який відзначається щороку 14 лютого. Ця благодійна акція організовується стараннями благодійних організацій «Київський Єрусалим» та «Дар надії».

Програма заходів.

12 лютого, Неділя

12.00 – відкриття виставки, виступ представників благодійних організацій «Київський Єрусалим» та волонтерського руху «Дар надії».

12.15 – виступ юнацького театру православного скаутського руху, загону ім. Свт. Петра Могили.

12.45 – виступ лялькового театру творчої студії при Київському Єрусалимі.

15 лютого, Середа (Срітення Господнє).

13.00 – Прес-конференція та вручення грамот і орденів від імені благодійних організацій меценатам, котрі приймають участь в волонтерському русі допомоги онкохворим дітям.

19.00 – Благодійний концерт та фуршет (Великий актовий зал Київського Єрусалиму, вул. Овруцька,7), ціллю яких є збір коштів на допомогу в лікуванні онкохворих дітей при онкогематологічному відділені Обласної лікарні.

19 лютого, Неділя.

12.00 – Закриття виставки-аукціону. Концерт: виступ учнів музичної школи ім. М. Лисенка (м. Київ) а також виступ молодих талантів.

Теги: