11 квітня Українська секція Міжнародної поліцейської асоціації нагородила ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина професора, архімандрита Віктора (Бедь) почесною відзнакою, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на УУБА.


У відповідності до рішення виконавчого комітету Української секції Міжнародної поліцейської асоціації архімандрит Віктор (Бедь) удостоєний даної почесної відзнаки Асоціації за вагомий внесок в розвиток міжнародного співробітництва на ниві освіти і науки.

Вручив нагороду голова Закарпатського обласного відділення Міжнародної Поліцейської асоціації полковник міліції Василь Попович.

Міжнародна поліцейська асоціація офіційно була створена 1 січня 1950 року у Великобританії. Мета асоціації полягає в акумуляції знань та обміні професійним досвідом. Національні секції організовують гуманітарні та культурні заходи. Міжнародна поліцейська асоціація базується в англійському місті Нотінгем.

Теги: