У Львові стартував міжсемінарійний футбольний чемпіонат на Кубок блаженних новомучеників УГКЦЛьвівська духовна семінарія Святого Духа прийняла перший матч міжсемінарійного футбольного чемпіонату на Кубок блаженних новомучеників УГКЦ між командою-господарями та гостями із Дрогобицької духовної семінарії блаженних священномучеників Якима, Віталія та Северіяна, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Матч розпочався зі слова координатора чемпіонату о. Андрія Стасіва, який привітав команду гостей та побажав учасникам матчу гарної та насиченої футбольної боротьби. Після цього о. Ігор Бойко, ректор Львівської семінарії, наголосив на важливості чесної гри та прагненні до перемоги. Після молитви та спільного співу гімну України розпочались змагання.

Перший тур чемпіонату був присвячений пам’яті двох величних подвижників нашої віри: Климентія Шептицького та Миколая Чарнецького. На початку матчу були зачитані короткі агіографії цих мучеників УГКЦ. Після урочистої частини прозвучав свисток судді, що сигналізував про початок футбольного дійства.

У запеклій боротьбі та чесній грі перемогу здобула команда Львівської духовної семінарії Святого Духа із рахунком 9:2, оптимістично відкривши для себе цей чемпіонат. Гра принесла багато задоволення всім учасникам та вболівальникам, яких також було немало.

Теги: