Перевагами програми СПЕТ організатори називають: 1) це єдина в країнах колишнього СРСР програма вивчення сучасної політичної теології; 2) можливість визнання приймальною комісією дипломів духовних та іноземних навчальних закладів; 3) державний диплом «Магістр релігієзнавства. Аналітик суспільно-політичних процесів» від НПУ ім. Драгоманова; 4) експертна та консультативна підтримка програми професорами Оксфордської ради Християнського центру "Реаліс"; 5) фокус на дискусіях, інтерактивній взаємодії та прикладному характері дисциплін.

Переваги програми «Психологічне консультування в кризових станах»: 1) перша християнська психологічна програма з державним дипломом «Магістр релігієзнавства. Практичний психолог» від НПУ ім. Драгоманова; 2) провідні фахівці та викладачі з країн Заходу; 3) можливість визнання приймальною комісією дипломів духовних та іноземних навчальних закладів; 4) фокус на інтеграційному та практичному підході у консультуванні.

До навчання запрошуються священнослужителі, активні християни й випускники з дипломом бакалавра (для підвищення кваліфікації – освіта не нижче рівня молодшого спеціаліста, для сертифікатної програми – загальної середньої освіти), а також особи з дипломами духовних та іноземних навчальних закладів (після визнання Вченою Радою НПУ ім.М.П. Драгоманова).

Форма навчання на обох програмах: денно-модульна. Подача документів: з 9 по 26 липня (з можливістю пролонгнації); вступні випробування – з 26 липня по 7 серпня.

Вартість навчання у 2018 році: 19 200 грн у рік. Можливе продовження навчання у аспірантурі та докторантурі.

Контактні особи: Наталя Ющенко, office@realis.org, 38 (068) 197 3754; Ірина Збродська, counseling@realis.org, 38 (098) 075 49 01.

ХЦ «Реаліс» - міжконфесійна неприбуткова організація, місія якої - будівництво мостів між Церквою та громадськістю й сприяння якісному діалогу між ними, а також комунікація світському суспільству християнських цінностей.

В Україні «Реаліс» працює за трьома напрямками:

    1) Надання якісної освіти церковним лідерам та християнам, активним у соціумі;
    2) Психологічне консультування осіб з соціально та духовно вразливих груп;
    3) Сприяння дослідженням у теології, етиці та апологетиці.

Додаткова інформація доступна на офіційному веб-сайті Християнського центру «Реаліс», а також на її сторінках у Facebook та Telegram. Контактний телефон: 38 (068) 197 3754

Теги: