Турнір з художньої гімнастики “Імперія юних талантів – 2018” відбувся у спорткомплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України. Предстоятель УПЦ підтримав юних гімнасток під час їхніх виступів, а потім звернувся до учасників з вітальним словом.

«Спорт допомагає в самоорганізації», — зазначив предстоятель. Він підкреслив, що життя є своєрідним «майданчиком постійної боротьби зла і добра». «Ті люди, які вміють мобілізуватися, вміють себе організувати, вміють робити те, що потрібно, а не те, що хочу, стають переможцями над злом».

«Спорт виховує в дітях (і у дорослих) вміння боротися, вміння перемагати і вміння терпіти невдачі, — продовжив архіпастир. — Під час будь-якої боротьби трапляються і удачі, і невдачі. Вдачу легше перенести, ніж невдачу, але і з удач, і невдач людина виковує себе доброю людиною, добрим християнином і добрим насельником цієї планети».

Під час церемонії нагородження переможців владика вручив дітям подарунки та благословив їх.

Організатором турніру став Союз Православних Сил на чолі із заслуженим тренером України Юрієм Володимировичем Цикаленко, який має кримінальну репутацію та використовував УПЦ (МП) для своєї політичної реклами.

Теги: