На Волині відбувся табір “Повернення в Едем” за темою “Зв’язок поколінь”. Особливість цього табору у віковій категорії учасниць – від 12 до 86 років. Дев’яносто шість жінок приїхали парами: мама з донькою, бабуся з онучкою, невістка зі свекрухою.

У Запоріжжі відбувся табір за назвою “Від серця до серця”. Близько сотні жінок 20-25 червня з’їхалися на християнську базу «Азовський маяк» Приазовського району. Тема навчального семінару – «Як бути наставником згідно волі Божої». Протягом шести днів проходили заняття за спеціалізованим підручником і кожна жінки мала можливість займатися самостійно. За час перебування у таборі були проведені семінари для дівчат, молодих мам і тих, хто проходить нелегкий час виховання підлітків. А також була приділена особлива увага тим, кому за 55. У таборі брали участь і вдови, і багатодітні матері, і люди з обмеженими можливостями.

Перший табір цього року в Тернополі проходив за назвою “Цілеспрямоване життя”. Жінки мали тематичні спілкування “Язик – мій друг чи ворог?”, а також вечір свідчень, вечір молитви, майстер-класи, спорт, робочі зустрічі-планування. Наступний табір на Тернопільщині запланований на 22-24 листопада за назвою “Цілеспрямоване життя”. У програмі тематичні спілкування “17 законів команди”, вечір свідчень, вечір молитви, майстер-класи, рукоділля, спорт, робочі зустрічі-планування.

Жіночі табори Полтавської області проходили у кількох місцевостях: у Великих Будищах 12-14 липня за темою «Одягніться в любов» та у Градизьку 9-13 липня за темою «Заповіді блаженства», 27-29 липня у Нових Санжарах за темою «Як жити зі своїми емоціями».

На Закарпатті у Свалявському районі з 18-21 липня відбувся євангелізаційний денний жіночий табір “Сила Слова”, де розглядалися теми-діалоги “Слова у стосунках з Богом”,  “Слова у взаєминах із чоловіком”, “Слова у відносинах з дітьми”.

На Івано-Франківщині табір був зосереджений на темі «Ви плюс Ти – будуємо мости». Проходили семінари про те, як будувати спілкування між мамою, дочкою, внучкою і як бути подругами, коли є суттєва вікова відстань. Табір мав інтерактивні лекції-навчання, майстер-класи, вечірні програми зі свідченнями Божої дії в житті звичайних жінок.

Табір в Одесі проходив 11-16 червня у с. Санжійка за назвою «Живий зв’язок часів і поколінь». Щоденна біблійна година проходила за темами: «Об’єднані в духовну родину», «Об’єднані цілеспрямованим наставництвом», «Об’єднані незмінною істиною», «Об’єднані нев’янучою спадщиною».

На базі відпочинку “Компас” поблизу с. Степашки Вінницької області 23-29 липня сестри шукали відповіді на запитання: «Чи може віруюча людина бути в неволі? Як позбавитись будь-яких пут? Як виявити наявність полону? Окрім цього проходитимуть загальні й особисті спілкування, молитви, ранкові й вечірні богослужіння, майстер-класи,  душеопікунські бесіди, спілкування з лікарями, і обов’язково – особистий відпочинок.

Обласний табір на Київщині, який проходив у Кийлові 4-9 червня, зосереджував увагу учасниць на темі стосунків серед різних вікових категорій. Наступний табір відбувся 16-21 липня у Переяславі за темою “Благочестива жінка в очікуванні приходу Христа”.

Жіночих таборів у Хмельницькій області чимало. Теми останніх: «Подолання страхів», «Істинне поклоніння», «У пошуках Божого миру». На серпень заплановано табір за темою «Зв’язок поколінь». За основу взяли навчальний курс «Свобода матері». У таборах виявляються і сценічні таланти. Сестри готують короткі постановки, що відображають вияв християнського поводження у повсякденні, співають і декламують поезію. Щовечора жінки обговорюють актуальні теми практичного життя про стосунки в родинах, розпорядження фінансами, свою участь у церковному служінні.

Жіночі табори також пройшли у Чернігові, Чернівцях, Черкасах та низці інших міст України. Сотні сестер збираються навколо багатьох практичних тем, зокрема «Покора чоловікові», «Духовне материнство», «Як жінка може зруйнувати церкву» тощо.

Теги: