Співробітники соціального відділу Одеської єпархії УПЦ (МП) відправили гуманітарну допомогу школярам Донецька і першокласникам загальноосвітньої школи с. Лисівка Покровського району Донецької області

Шкільні ранці з усіма необхідним шкільним приладдям були вручені першокласникам 3 вересня 2018 року на урочистій лінійці, присвяченій початку нового 2018/19 навчального року в с. Лисівка Покровського району.

Також понад 300 наборів для школи було роздано дітям у Донецьку під час молебнів перед початком навчання. Організувала благодійну акцію «Збери дитину до школи» Соціальна служба при Свято-Миколаївській громаді УПЦ (МП) в Донецьку.

З вересня віряни відвідали також місцеве відділення онкогематології ІНВХ ім. Гусака і відділення онкології в центральній дитячій лікарні, де дітям також вручили шкільні набори.

«Підсумки благодійної акції «Збери дитину до школи» показали, що навіть зараз, в досить непростий час, не зменшується кількість людей, які подають руку допомоги тим, хто цього потребує», — зазначають у прес-службі Донецької єпархії.

Теги: