Для отримання додаткової інформації пишіть на адресу office@realis.org або телефонуйте за номером 38 (068)197 37 54 (Наталія Ющенко). Також деталі події доступні на офіційній сторінці івенту у Facebook.

Про тренерів:

Марк Мейнелл - європейський координатор по Служінню проповідництва Ленгхем (Langham Partnership International), яке націлене на розвиток біблійних програм проповіді в багатьох країнах Європи; капелан Королівської скарбниці, автор численних книг ("What Angels Long to Read: Reading and Preaching the New Testament"; "A Wilderness of Mirrors: Trusting Again in a Cynical World"; "When Darkness Seems My Closest Friend: Reflections On Life And Ministry With Depression" та інші).

Шарон Вілмшурст: координаторка навчання у Langham Partnership International. Основна зайнятість - підтримка спільнот проповідників та організація для них семінарів. Здобула освіту магістра богослов'я (MDiv) у Богословській семінарії Гордона-Конвела. З 2005 року мешкала у Відні, де за підтримки Langham Austria керувала спільнотами для проповідників та підтримувала різноманітні місцеві служіння.

Реєстрація на семінар обов’язкова, форма для заповнення: goo.gl/kfp43Y. Особи, які не прослухали I модуль Школи, допускаються до навчання після ознайомлення з лекціями попереднього семінару ("Рівень 1"), доступ до якого надається після реєстрації.

Місце проведення: м. Ірпінь, “Центр християнського життя”: вул. Сім’ї Шкарівських, 11; маршрутки від м. Академмістечко №379 (зупинка “Паспортний стіл”) або №420 (зупинка “Вул. Матросова”).

Теги: