«Шановні доповідачі  І і ІІ Міжнародних конференцій «Цифрові медіа і православне пастирське служіння»! Ми надзвичайно раді оголосити про створення Міжнародної асоціації цифрових медіа та православної пастирської опіки «DMOPC» з метою об’єднати в цифровому просторі видавців, науковців-фахівців, вчених і щоденних працівників на ниві Божественного слова, які активно діють у всьому світі в галузі виробництва і просування християнського православного контенту», - йдеться на сайті Міжнародної асоціації «DMOPC».

Асоційованими членами стали всі учасники І і ІІ Міжнародних конференцій, серед яких і ректор Відкритого православного університету о. Георгій Коваленко. У червні 2018 року він виступив на ІІ конференції із доповіддю «Богослов’я онлайн та публічна теологія в інформаційну добу».

Гаслом новоствореної Міжнародної асоціації стали слова: «Час для зв’язку, співпраці, єдності». Місією організації є просування пастирської опіки у цифрових ЗМІ, підсилення присутності православних християн та розвиток їхнього дискурсу у кіберпросторі.

Теги: