В номінації «Духовне друковане слово» переміг Ярослав Ткачівський за книги «Жертовний вогонь», «Навія», «Монахиня», збірки пісень і романсів «Предвічна суть», «Живімо для добра» і компакт-диск «Пригадай собі волошки: пісні та романси на вірші Я.Ткачівського». Переможцем у номінації «Реставрація сакральних об’єктів» – парох архікафедрального і митрополичого собору Воскресіння Христового УКГЦ м. Івано-Франківська протоієрей Юрій Новицький за двадцять реставрованих експонатів.

Отримав нагороду в номінації «Образотворче та народне сакральне мистецтво» творчий колектив у складі Романа Кондратіва, Олександра Охапкіна, Володимира Сірка, Миколи Симчича, Валерія Малиновського за ексклюзивний вишиваний іконостас в різьбленому обрамленні народного гуцульського стилю у соборі Погінської Богородиці с. Погоня Тисменицького району.

У номінації «Новостворені сакральні об’єкти» переміг  авторський колектив архітекторів Ореста Коса, Світлани Кос, Сергія Кушнірюка, Олега Абрамкіна за спорудження храму Преображення Господнього УГКЦ м. Івано-Франківськ.

Премія імені Патріарха Володимира Романюка та Митрополита Андрея Шептицького в галузі духовної літератури, мистецтва та архітектури – це найвища відзнака на Прикарпатті, яку щорічно присуджують обласна державна адміністрація та обласна рада.

Теги: