Екскурсію для майбутніх офіцерів провели о. Михайло Семчишин та працівники і студенти. Спершу всі відвідали храм Святої Софії – Премудрості Божої, який збудований на території УКУ. У храмі курсанти помолилися за український народ, мир в Україні, військо та рідних і друзів. Також майбутні офіцери ЗСУ мали нагоду ознайомитися з життям у студентському кампусі, дізнатися про діяльність Українського католицького університету, Центру митрополита Андрея Шептицького та Колегіуму імені патріарха Йосипа Сліпого, побувати у різних відділах кампусу, зокрема в каплиці священномученика Миколи Конрада, обителі блаженного Климентія та праведного митрополита Андрея Шептицьких (Місіонерок Найсвятішого Ізбавителя), які знаходяться в Колегіумі.

Окрім того, курсанти завітали в Дім «Емаус», в якому живуть люди з особливими потребами разом із асистентами-приятелями. Тут ознайомилися з історією цього Дому, який відкрили 2013 року в Колегіумі, про його особливість.

Такий захід відбувся в межах релігієзнавчого гуртка, який організували капелани Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ.

Теги: