Торік вісімнадцять випускників Печеніжинської школи-інтернат отримали допомогу товарами господарського і домашнього вжитку на суму майже дев’яносто тисяч гривень. Серед них  шестеро – працюють, чотирьом пощастило вступити до середніх і вищих навчальних закладів, та восьмеро залишилися просто неба один на один зі своїми проблемами.

25 квітня за підтримки франківського фотографа Яни Бубли відкрилася благодійна виставка фотографій у Бастіоні, а 30 квітня та 1, 4, 5 травня – вона проходить на івано-франківській стометрівці та на вулиці Лесі Українки. На світлинах зображені випускники-сироти, які переступають поріг інтернату та потребують підтримки. Під час заходу на стометрівці всі охочі могли скласти фінансову допомогу у скриньки для пожертв, а також в офісі Мальтійської служби допомоги за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти катедрального собору) або ж на Картку Приватбанку 5169330508143705 чи розрахунковий рахунок у Приватбанку 26003052517914, МФО 336677. Отримувач: БО Мальтійська служба допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція «Валіза в майбутнє». Без ПДВ.

За зібрані кошти Мальтійська служба допомоги підготує для випускників «валізи в майбутнє». Така валіза міститиме: постільну білизну, ковдру, покривало, плед, рушники, спальний мішок, набір посуду, сковорідки, праску, чайник, фен, набір інструментів та предмети особистої гігієни.  Ці подарунки волонтери вручать випускникам 24 травня, безпосередньо на свято останнього дзвоника.

Для перевірки прозорості та достовірності використання пожертв усі охочі можуть переконатися, що «валіза в майбутнє» знайшла свого вихованця. В цьому їм допоможе фотозвіт на офіційному сайті Мальтійської служби допомоги – http://www.malteser.if.ua/uk чи на сторінці у Фейсбуці https://www.facebook.com/malteser.if/?ref=settings

Теги: