Твір Володимира Чалчинського оповідає про шлях пошуку Бога та змісту життя через переосмислення власних випробувань та очікування особливого знаку від Всевишнього.

Автор родом із міста Одеси, але після закінчення навчання проживає у Києві.

«Щиро вдячний за те, що журі відзначило моє оповідання, — ділиться емоціями переможець. — Хочу вірити, що мені вдалося передати щось важливе для кожної людини. До речі, перечитуючи свій твір, помітив важливу лінію, якої я спеціально не прописував. Таке враження, ніби Хтось допоміг це написати. Тому щиро дякую Йому».

«Від імені колективу журі дякую всім авторам, які спробували свої сили в нашому конкурсі, — підсумовує результати конкурсу голова журі Богдан Галюк. — Слово має велику силу — руйнівну або конструктивну. Животворче слово у вправних устах здатне принести життя в долину смерті, радість у царство смутку, світло в темницю гріха. І саме такою силою наділені твори, які цього року ввійшли до збірки кращих оповідань Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна. Цього разу переміг Володимир Чалчинський, але наступного — переможцем можете стати ви. Лише не зупиняйтеся!».

За результатами конкурсу Володимир Чалчинський отримає Почесний приз конкурсу, грошову винагороду й авторські примірники книги, яка вже готується до друку.

До збірки кращих творів, яка носитиме назву оповідання-переможця, ввійшло шість оповідань конкурсантів: «Будинок із піску» Юлії Лісовської, «Іспит» Юлії Чернієнко, «Лицар Світла» Миколи Мучинського, «Малючок» Тетяни Гаркавець, «Повернення» Олени Гешко та «Крізь сумніви» Володимира Чалчинського.

Нагородження переможця відбудеться на одній із зустрічей Відділу освіти Української Церкви ХВЄ.

Теги: