Діти були забезпечені усім необхідним для повноцінного відпочинку. Програма була спланована до найменших деталей. Відпочивальники мали збалансоване триразове харчування.

Для відпочинку на воді дітей забезпечили надувними матрацами, ластами, обручами, трубками для ниряння, м’ячами. Для творчості та поробок – фарбою, папером, фломастери, крейдою, ручками, блокнотами тощо. Також для табору придбали тенісний стіл.

Щодня табір розпочинали з біблійної години для лідерів та ранкової зарядки. Упродовж дня на дітей чекали біблійний урок, змагання, спортивна програма і плавання. Усі охочі могли взяти участь у змаганнях з футболу, тенісу, шахів. Також проходив конкурс на найкращий малюнок і вірш.

За день до від’їзду діти мали особливе богослужіння, де дванадцятеро з учасників відкрили свої серця і вперше молилися молитвою покаяння.

Були також спілкування біля багаття, святковий феєрверк (більшість з присутніх дітей ніколи в житті не бачили феєрверк).

Наступного дня всі разом святкували Свято Тройці. Разом із пастором старобільської церкви «Благодать» Володимиром Шевагою роздумували над духовними настановами.

«За цей тиждень діти придбали собі нових друзів, що дає можливість розширити зв’язки між двома областями. Без сумніву, всі вони зв’язані однією бідою, яка прийшла на цю землю, і всі вони знають не з чуток, що таке війна. Тому цей табір є абсолютно іншою реальністю для них», – розповідає координатор табору Володимир Іваніцький.

Теги: