Цього року у змаганнях взяли участь 12 парафіяльних команд команд, це: ХФК «Сіон» (парафія Христа Царя Всесвіту, м. Хмельницький), «Архангели» (парафія святого Архангела Михаїла, м. Дунаївці), «Fraternitas» (парафія Воздвиження Святого Хреста, м. Шепетівка), «Sacerdotes» (збірна священників Кам’янець-Подільської дієцезії), «Magnificat» (парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, с. Мурафа), «Кайрос» (парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, с. Писарівка), «ВДС» (Вища Духовна Семінарія, м. Городок), «Camino» (парафія святої Анни, м. Хмельницький), «Catedra» (парафія святих Апостолів Петра і Павла, м. Кам’янець-Подільський), «Давид» (парафія Пресвятого Серця Господа Ісуса, с. Маниківці), «AgemaDei» (парафія святого Олексія, м. Жмеринка) та «Гедеон» (парафія Пресвятого Серця Господа Ісуса, м. Красилів).

На початок змагань відбулася служба Божа, яку очолив єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії Леон Дубравський. Проповідь виголосив директор Спортивного душпастирства отець Олег Жарук. По завершенню літургії відбувся сніданок.

Щодо змагань, то спочатку відбулися матчі у груповому раунді, далі відбулися матчі 1/4 та 1/2 фіналу. У матчі за третє місце зустрілися команди «Давид» з Маниківців та «Fraternitas»  з Шепетівки. У цій грі перемогу здобула команда «Давид» з рахунком 4-1.

У фінальному матчі зустрілися команди «Magnificat» з Мурафи та «Сatedra» з Кам’янець-Подільського. Цікава та напружена гра завершилася перемогою команди з Мурафи з рахунком 2-1 та втретє стала Чемпіоном Кам’янець-Подільської дієцезії.

За підсумками змагань були визначені кращі гравці змагань, а саме: воротар, гравець та бомбардир. Кращим воротарем став Юрій Муляр з команди «Давид», найкращим бомбардиром – Андрій Вальчук із «Fraternitas» та кращим гравцем чемпіонату став Юрій Грушкевич з команди «Catedra».

Теги: