Митрополит Сумський і Охтирський Євлогій у супроводі завідуючого канцелярією Єпархіального управління архімандрита Анастасія (Панова), благочинного Лікарняного церковного округу протоієрея Василія Коровця та лікарняного священика протоієрея Павла Хмелецького прибули до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні та передали лікарські препарати.

Завідувач відділення онкогематології СОДКЛ Л.К. Нікітенко відзначила особливу роль благодійної акції для успіху лікування дітей, що пройшла вже вдев’яте, та подякувала усім учасникам благодійної справи. Зокрема було відзначено, що завдяки благодійній акції маленькі пацієнти онкогематології забезпечені життєво необхідними ліками та препаратами.

У своєму слові митрополит Євлогій підбив підсумки акції, подякував усім, хто долучився до неї, поклавши свою пожертву до скриньки із логотипом акції, та надав Боже благословення лікарям, співробітникам лікарні, а також пацієнтам та їхнім батькам, що перебувають на лікуванні.

На завершення зустрічі Сумський архіпастир благословив кожного маленького пацієнта Охтирською іконою Божої Матері та відвідав тих, хто перебував у лікарняних палатах.

Теги: