«Світ змінився і продовжує змінюватися. Стає сучасним, зручнішим, доступнішим. І тепер проповідь лунає не лише з церковних амвонів, але і з динаміків смартфона, кожен сьогодні може ознайомитися з церковним життям через соцмережі, пошукові сайти, відеоканали і телебачення. Саме тому місія помісної Православної Церкви України охоплює всі сфери життя українського суспільства, зокрема й інформаційний простір. А відтак, у нас з’явилася ще одна прекрасна можливість спілкування поза храмом. Двері нашої Церкви і наші серця відкриті для всіх! Журнал Православної Церкви України покликаний стати ще однією допоміжною складовою просвітницького і об’єднавчого процесу українського народу. Нехай же це видання стане запорукою нашого духовного та інтелектуального збагачення», – такими словами звернувся глава ПЦУ митрополит Епіфаній у слові до читачів.

Головний редактор священник Іван Сидор проінформував, що у журналі можна ознайомитися з діяльністю предстоятеля ПЦУ, богословськими роздумами і рефлексіями, перегорнути чергову сторінку церковної історії, ознайомитись з актуальними новинами життя світового православ’я.

Журнал доставляється в кафедральні собори і храми ПЦУ. Згодом на видання можна буде підписатись за передплатним індексом.

Теги: