На заході виступали Київські гості - протестантський професійний музичний колектив Gospel Symphony Orchestra, відомий своїм виступом на Дні подяки в Києві 2017 року, і Chamber Gospel Choir. Серед солістів був фіналіст шоу «Голос Країни» В'ячеслав Рибіков.

Під час концерту священнослужителі дякували Богу і здійснювали молитву за добробут, сім'ю і Україну. «Потреба в тому, щоб дякувати і бути вдячними сьогодні існує. Тому ми вирішили виносити це в народ і формувати гарну традицію - щороку разом з містом і церквами всіх деномінацій і конфесій відзначати Свято Подяки», - сказав голова ГО "Рух Реформації", пастор Валерій Бєляєв.

Перед початком і після завершення свята були представлені християнські проекти, такі як Royal Rangers, АСЕТ, ГО «Педагогів-хрістиян» Черкаської област, Центр гостинності, «Авана», школа «Софія», видавництво «Смірна», телеканал «Надія», картинна галерея від церкви «Нове життя», видавництво «Джерело життя», клуб слідопитів «Кемпус соляріум».

Особливу повагу під час свята висловили сім'ям загиблих бійців АТО, а також волонтерам і капеланам, що допомагають на фронті.

На завершення всі пастори, які були присутні в залі, звершили молитву - подяка Богу.

Традиція святкувати День подяки має християнське коріння. В Україні це свято відзначалося переважно в протестантському середовищі, а національного масштабу воно почало набувати після Революції гідності.

Теги: