«Для нас важливо, щоб кожен присутній на цьому молитовному сніданку почув, що Бог приготував особисто для нього. А ще наша мета, щоб ті люди, яких ми запрошуємо на молитовний сніданок, консолідували свої зусилля заради благословення нашого народу, благословення Черкаської області. Ми хочемо, щоб всі учасники молитовних сніданків об'єднувалися навколо духовно-національних ідей», - зазначив голова ГО "Рух Реформації" Валерій Бєляєв.

Під час молитовного заходу виконавці співали різдвяні пісні й вітали всіх присутніх зі святом. Священнослужителі читали Біблію, а також разом з усіма присутніми молилися за Україну і область.

На початку сніданку зі словами настанови до присутніх звернулися: голова ГО "Рух Реформації" пастор Валерій Бєляєв, настоятель храму на честь св. ровноапостольськіх Кирила і Мефодія ПЦУ протоієрей Андрій Шиманович, настоятель приходу Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ отець Юліан.

«Такі зустрічі важливі тим, що вони демонструють консолідацію, то єдність, яке існує між різними християнськими конфесіями та деномінаціями. Ніхто не приховує, між нами є різниця, і це очевидний факт. Однак ми не загострюємо ці протиріччя. Ми маємо те, що нас об'єднує, і якщо ми будемо фокусувати нашу увагу на ці речі, це буде дуже позитивно для нашої спільної справи, для проповіді Євангелія», - зазначив настоятель храму на честь св. ровноапостольськіх Кирила і Мефодія ПЦУ протоієрей Андрій Шиманович.

Серед представників влади на заході були присутні керуючий справами Черкаської ОДА Олександр Шабатин, міський голова Анатолій Бондаренко з заступниками Ігорем Волошиним та Юрієм Ботнер, міський директор департаменту політики та гуманітарної освіти Черкаської міської ради Сергій Воронов, депутат кількох скликань Черкаської обласної Ради Любов Майборода. Захід також відвідали ректор ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Олександр Черевко, голова Громадської ради при Черкаській ОДА Олег Скалько.

Теги: