Під час проєкту «Різдво у джунглях Камбоджі» понад тисячу триста дітей за місяць почули розповідь про Христа, більшість з яких є буддистами. Місіонери змогли відвідати шість церков і одинадцять шкіл, три з яких знаходяться на озері Тонле Сап.

Тонле Сап – це найбільше озеро у Південно-Східній Азії. Особливість його в тому, що тут живуть люди. Вони пересуваються по воді, школа споруджена на воді, також і поліцейський відділок, і лікарня, і готель. У двох селах є церкви, в яких служать баптисти, а в двох інших селах немає жодної церкви. Населення у кожному з сіл близько десяти тисяч.

"Особлива подяка Богові за наданий дозвіл показувати лялькову різдвяну виставу в загальноосвітніх школах. Також до церкви запрошували сім’ї зі смітникових районів міст, де особисто свідчили про Бога і матеріально допомагали. Місіонерам дякували і просили ще їх відвідувати. Для Камбоджі такі акції є особливими та результативними", - пишуть місіонери.

На території баптистської церкви в Каїрі (Єгипет) пройшло урочисте богослужіння для двісті п’ятдесяти дітей. Також одна місіонерка відвідала шістдесят вдів, яким засвідчила про любов Ісуса Христа, який турбується про них. Більшість населення – мусульмани, тому таке служіння є небезпечним. Проєкт мав назву «Подарунок для вдів і осіб з інвалідністю»

Проєкт «Моє щасливе Різдво» в Уганді надав ста вісімдесяти дітям можливість відсвяткувати народження Ісуса Христа. Вони взяли участь у святковій програмі, яку завчасно підготували місіонери. На святкування прийшло більше ста п’ятдесяти батьків. Дітки отримали святковий обід і подарунок. Для деяких це був перший у житті подарунок. Батьки також не лишилися без уваги і отримали прохолодний напій спекотного дня.

«Це було моє перше святкування Різдва. Я вперше отримав подарунок, а ще виграв матрац! Та головне – я тепер знаю важливість Різдва», – поділився тринадцятирічний хлопчик Інносет Джон, а його мама додала: «Вперше у житті я бачу таку любов, яку сторонні люди виявляють до наших дітей. Вони їх годували і ще дали гарні подарунки. Я бачу, що мої діти змінилися на краще».

Команда місіонерського комітету залишила контакти для тих, хто хочете приєднатися до такого служіння: тел. 0686255302, kzmroman@gmail.com

Теги: