Згадані працівники, наражаючи себе на небезпеку, боряться із пандемією та допомагають людям у забезпеченні їх базових потреб, зазначив о. Роман Сиротич, синкел соціального служіння Київської архиєпархії УГКЦ.

До участі у челенджі запрошуються діти та підлітки від 3 до 15 років. Це дитячий челендж у час пандемії «1000 онлайн-обіймів для супергероїв»

Для участі потрібно:

1. Намалювати малюнок вдячності, малюнок-обійми для тих, хто зараз не може бути вдома: працівників лікарень, поліції, аптек, магазинів, житлово-комунальних господарств, кур’єрів, волонтерів…
2. Сфотографувати цей малюнок і надіслати на адресу online_obiymy@ukr.net (у листі обов'язково потрібно вказати прізвище, ім’я, дату народження і місто чи село проживання).
3. Яскраві, добрі, світлі малюнки, що відповідають тематиці челенджу, Карітас-Київ буде обрамлювати, номерувати й розміщувати на Facebook-сторінці Благодійного фонду «Карітас-Київ» (Благодійний фонд Карітас Київ).
4. Кожен охочий зможе надіслати ці малюнки знайомим супергероям, підняти їм настрій, передати онлайн-обійми і «крила» від юних художників.

Хештег акції #онлайн_обійми_для_супергероїв.

"Це те найменше, що ми сьогодні можемо і зобовязані зробити для підтримки людей, які дбають за нас. Дякуємо всім ВАМ! Ви справді герої сучасності. Молимося за Вас", - підсумував о. Роман Сиротич.

Теги: