8 жовтня у конференц-залі Українського Католицького Університету (Львів, вул. Свенціцького 17) відбудеться Open Space "Чи може освіта дорослих сьогодні вирішувати соціальні  проблеми" у межах 3-го Екуменічного Соціально Тижня. Захід проходитиме з 10.00 по 17.00 за участі Президента Західноукраїнського ресурсного центру (ЗУРЦу) Василя Полуйка та координатора навчальних програм  ЗУРЦу Левка Довгана. 

Перебіг цього заходу буде надзвичайно цікавим та  незвичним. Адже учасники матимуть змогу самі визначити питання чи ідею, що стосуватиметься теми зустрічі для обговорення. Так, необмежена кількість учасників зможе запропонувати свої підтеми та активно дискутувати, знаючи лише загальну назву заходу і не очікуючи, чим завершиться Open Space.

Довідка:

Open Space («Відкритий простір») це креативний метод провадження діалогу/дискусій в групах від 8 до 1000 осіб, що застосовується для стратегічного розвитку, пошуку рішень у проблемних ситуаціях, розвитку команд, у роботі в «групах по інтересах» і т.д. Цей метод активно  використовується у різних куточках світу і є надзвичайно дієвим і доречним інструментом в громадській діяльності. «Відкритий простір» діє завдяки високому рівню зацікавленості учасників, яку спрямовує відповідальність та надихає свобода. 

Теги: